Začína fotosúťaž "Ako bolo #nasvahu?"

Pridané dňa 22.10.2013 - Autor: SKI INFO.SK

Fotosúťaž

Fotosúťaž "Ako bolo #nasvahu?"

Od dnes až do konca lyžiarskej sezóny sa budete môcť zapojiť do fotosúťaže s názvom "Ako bolo #nasvahu?" Prvé kolo odštartovalo dnes a môžete sa doň zapojiť prostredníctvom Facebooku na tejto adrese. Prvé kolo je špeciálne v tom, že sú ňom už zaradené všetky fotografie z minulej sezóny, ktoré mali na Instagrame a Twitteri hashtag #nasvahu. Vzhľadom na to, že zima ešte poriadne nezačala, kolo bude trvať dlhšie. Bežne bude jedno kolo trvať 1 mesiac. 


V tomto kole môžete vyhrať tieto super ceny:

1. Špičkové okuliare Bollé so stmievajúcimi sa "sklami"
2. kvalitné tričko SKIINFO.SK

///Súťaziť///


Pravidlá súťaže
Súťaž trvá od 22. októbra 2013 do 30. novembra 2013

Zúčastniť sa môže občan Slovenskej republiky, ktorý dovŕšil vek 13 rokov, nahrá fotografiu prostredníctvom tejto aplikácie na Facebooku, alebo použije hashtag #nasvahu na Instagrame alebo Twitteri. Fotografia musí byť autorova, alebo musí mať povolenie od autora na jej použitie. Zaradené budú iba fotografie so zimnou tematikou týkajúce sa lyžovania, snowboardovania, freeride, lyžiarskych stredísk. Všetky fotografie sú pred ich zaradením do súťaže schvaľované organizátorom. Organizátor si vyhradzuje právo neuverejniť fotografiu bez udania dôvodu.
 
Nahraním fotografie do súťaže súťažiaci garantuje organizátorovi právo na neodvolateľné, trvalé a bezplatné použitie fotografie vrátane reprodukcie, úprav, zobrazenia a publikovania a iného využitia nahranej fotografie vo všetkých médiách a celosvetovo. Právo zahŕňa zmenu veľkosti fotografie, orezanie, komprimáciu, editáciu, pridanie titulku, loga alebo iné úpravy.
 
Limit: každý účastník môže hlasovať len jedenkrát za deň a pre jednu fotografiu 
 
Vyhrávajú fotografie s najvyšším počtom hlasov. V prípade rovnakého počtu hlasov si organizátor vyhradzuje právo vybrať víťaza z fotografií so zhodným počtom hlasov podľa svojho uváženia. 
 
Účasťou v súťaži, alebo hlasovaním bude email zaradený do odberu noviniek (newslettera) stránky SKIINFO.SK 
 
Výherca bude kontaktovaný prostredníctvom emailu, ktorý zadal do formulára. Pri použití hashtagu #nasvahu bude kontaktovaný prostredníctvom účtu, cez ktorý bola fotografia pridaná. Výhercovia budú kontaktovaní do 3 dní po skončení hlasovania. Ak sa do 7 dní po kontaktovaní výherca neohlási, alebo výhru odmietne, výhra prejde na ďalšiu fotku v poradí. Víťaz je povinný po oznámení o výhre, dodať svoje meno a adresu, na ktorú si želá výhru zaslať. Dodacia adresa môže byť len v rámci Slovenskej republiky. Zasielanie do zahraničia je vylúčené. Výhra bude zaslaná víťazovi na náklady organizátora. Víťaz nemôže požadovať za výhru akúkoľvek náhradu. 
 
Organizátorom súťaže je spoločnosť NextBiz s.r.o., ktorá je prevádzkovateľom stránky SKIINFO.SK

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom emailu nasvahu@skiinfo.sk