Medvedie dni na Hrebienku uz tento víkend

Pridané dňa 4.8.2010 - Autor: SKI INFO.SK

clanok_20100804132115

clanok_20100804132115

3.ročník Tatranského festivalu medveďov s názvom MEDVEDIE DNI už tento víkend...
po tretí krát priláka hlavne rodiny s deťmi do Vysokých Tatier na Hrebienok zaujímavý a tak trošku netradičný festival medveďov. Prvé dva ročníky zaznamenali obrovský záujem – navštívilo ich dokopy skoro 25 000 návštevníkov, zväčša rodín s deťmi. V lokalite Hrebienok, teda očakávajú organizátori 7.-8. augusta 2010 zvýšený počet nielen medveďov....
Organizátori vsadili na osvedčeného moderátora. Akciu bude moderovať opäť Andrej Bičan. Minulý rok prišiel na akciu sám a trošku nachladnutý, so zvýšenou teplotou. Zdravý tatranský vzduch ho razom vyliečil, aj preto sa rozhodol tohto roku zobrať do hôr svoju rodinu, ukázať im naše krásne Tatry – jeho rodina sa už na Tatry teší minimálne tak ako on.
Každé dieťa, ktoré si prinesie medvedíka dostane darček a pripravené sú aj zľavy na prevoz pozemnou lanovkou až do 50%....
Zvýšený výskyt medveďov na 1 m2 je tento víkend na Hrebienku už teraz istý... Bude prekonaná aj najväčšia medvedia fotka z minulého roka?
Okrem programu na najvyššie položenom pódiu na Slovensku - 1.285 m.n.m, kde budú divadelné predstavenia v podaní detského divadelného súboru z Palárikova, sú pre rodiny pripravené aktivity ako "medvedí brloh“, „namaľuj si medvediu labku“, „čím sa medveď kŕmi" a súťaže „medveď v kontajneri“, „medvedia obratnosť“, „medvedí bratia“ a iné... Veľkou atrakciou bude nový lanový traverz tzv. „medvedia lanovka“, kde sa deti budú spúšťať v celotelovom úväze.
Novinka!!! Zábava aj pre dospelých – „medvedí beh“. Už ste videli beh so záťažou v podobe partnerky a k tomu ešte aj previazané oči páskou? Organizátori pripravili pre dospelých úsmevný „medvedí - ťarbavý“ beh, kde partnerka bude doslovne v rukách partnera a partner zase v rukách partnerky, ktorá bude počas celého behu jeho jedinými očami. Pretekať sa bude o špičkovú koženú turistickú obuv ručnej výroby v hodnote viac ako 200 Euro.