Snolo Stealth X - Karbónové hitech sánky

Pridané dňa 15.11.2012 - Autor: SKI INFO.SK

Snolo Stealth - X

Snolo Stealth - X

Snolo Stealth - X sú hitech sane navrhnuté na Novom Zélande, vyrobené z karbónu. Ich vývoj trval 6 rokov. Je možné ich použiť tak v prašane, ako aj na zľadovatelom snehu. Na cestu za domom by som ich však nebral ;). Prečo sa dizajnéri rozhodli práve pre karbón? Hlavným dôvodom bolo nosenie sánok na kopec, čo pri ich váhe cca. 4 kg nebude žiadny problém. Po malých úpravách si ich môžete dať na chrbát ako ruksak. Nižšiu hmotnosť, ktorá je hlavnou nevýhodou pri jazde z kopca, kompenzujú nízkym odporom na snehu a aerodynamikou - kľúčovými faktormi k dosiahnutiu vysokej rýchlosti. 

Snolo Stealth - X nemajú žiadny volant ani pohyblivú lyžu. Sánkar zatáča pomocou nakláňania sa do strán, podobne ako na motorke. Motorka je viac ako príhodné porovnanie, lebo tieto sánky dokážu hravo vyvinúť 65km/h rýchlosť - a to už prestáva byť sranda. 

Ako už môžte tušiť Snolo Stealth - X nie sú určené pre deti na blbnutie “za domom”. Skôr sú to sánky pre ich otcov, ktorí sa tak vrátia do detstva a hlavne, ktorí na to majú. Na trh budú sánky uvedené 7.decembra 2012, neskôr pribudne aj čisto plastová (lacnejšia) verzia.

Cena: cca. 2350€

Web: http://www.snolosleds.com/

Tagy: hitech, sanky, snolo, tech