Nasvah.sk – spolujazda na lyžiarske strediská

Pridané dňa 30.1.2013 - Autor: SKI INFO.SK

Spolujazda na lyžiarske svahy - nasvah.sk

Spolujazda na lyžiarske svahy - nasvah.sk

Aj vy radi lyžujete, alebo snowboardujete, no nie vždy sa viete na vaše obľúbené stredisko dopraviť? Alebo možno máte auto, ale chceli by ste v ňom využiť voľné miesto a niekoho so sebou vziať?

Stránka www.nasvah.sk sa snaží spájať ľudí hľadajúcich odvoz na lyžiarske strediská s tými, ktorí im ho môžu ponúknuť. Združuje fanúšikov týchto zimných športov najmä tým, že im umožňuje vyriešiť ich problém s dopravou. Podstata tejto bezplatnej služby je vo vytváraní inzerátov pre spolujazdu. Ten si môže vytvoriť každý, či už odvoz potrebuje, alebo ho vie poskytnúť.

Skibusy a vlaky sú jedným zo spôsobov ako sa na svah dostať, avšak nie sú dostupné z každého mesta a obce. Doprava autom má výhodu nielen v tomto, ale navyše aj v časovej flexibilite. Samotná spolujazda neznamená len výhodu ceny. Keď sa namiesto dvoch áut využije len jedno, šetríme tak aj životné prostredie...možno aj priestor na parkovanie : )

Nasvah.sk má momentálne svoju prvú sezónu. Ak vás teda stránka zaujala, môžete ju zdieľať so svojimi známymi, či už vyhľadávajú domáce strediská, alebo strediská mimo Slovenska. Takisto jej môžete dať aj svoj “lajk” na tomto odkaze:

www.facebook.com/nasvah.sk       

Čím viac ľudí službu spozná, tým viac sa pre nich stane užitočnou.