Student Golf Cup 2013

Pridané dňa 19.8.2013 - Autor: SKI INFO.SK

Student Golf Cup 2013

Student Golf Cup 2013

Ak Vás priťahuje šport gentlemenov- GOLF, tak čítajte ďalej.
 
V poslednom čase sa veľmi často skloňuje slovné spojenie “pobyt na čerstvom vzduchu”, vzhľadom na sedavé zamestnania, či sedavý spôsob života študentov. Avšak golf je práve ten šport, ktorý dokáže ľudí vytiahnuť von do čerstvej prírody. Na prvý pohľad nenápadný šport, spája pohyb, príjemné prostredie a odpútanie sa od stresu. 
 
Práve preto sa Apache Entertainment rozhodlo zorganizovať podujatie pre všetkých študentov a mladých ľudí, ktorí pri slove “GOLF” zbystria pozornosť, či už preto, lebo ho aktívne hrávajú, alebo by chceli začať. 
 
Student Golf Cup 2013 sa uskutoční 4.-6.10.2013 v Golf Parku Rajec. Počas tejto víkendovej akcie sa účastníci môžu tešiť na veľkú dávku golfu, zábavy a oddychu. V piatok prebehne kvalifikácia hráčov bez zelenej karty a roztrénovanie pre hráčov so zelenou kartou. Večer na účastníkov čaká grilovačka v Club House, v blízkosti ihriska. Druhý deň bude od rána venovaný turnaju v dvoch kategóriách, a to hráči so zelenou kartou a kvalifikovaní hráči bez zelenej karty. Pre tých, ktorí sa na turnaj nekvalifikujú počas piatkovej kvalifikácie, môžu nadobudnúť golfové zručnosti počas golfovej akadémie, ktorá je zabezpečená priamo v Golf Parku Rajec. Počas sobotňajšieho večera prebehne odovzdávanie cien najlepším golfistom turnaja a účastníci sa môžu taktiež tešiť na kultúrny program v prevedení swingu a elektroniky, jednoducho na chill - outový jesenný večer. Pre mladých golfistov organizátori zabezpečili ubytovanie v hoteli Skalka s plnou penziou a taktiež dopravu z hotela na ihrisko. 
 
Týmto podujatím chcú organizátori pozdvihnúť povedomie o golfe medzi mladými ľuďmi vzhľadom na zvyšujúci počet hráčov na Slovensku a v susedných krajinách a vytvoriť zo Student Golf Cup-u každoročnú tradíciu.
 
Viac info a registrácia na: www.studentgolfcup.sk
 
Tagy: akcie, sgc2013