Epic Race: Zlyžujete 26 stredísk za sezónu?

Pridané dňa 3.10.2013 - Autor: SKI INFO.SK

Trúfate si?

Trúfate si?

Presne to chce zistiť spoločnosť Vail Resorts. Desiatim ľudom, ktorým sa to podarí, darujú Epic Pass do konca života. Registrovať sa do preteku bude možné od 1. 11. 2013. Prihlásiť sa môže ktokoľvek kto dovŕšil 18. rok života, kto si na to trúfa a má na to rozpočet ;). Cena Epic Passu je momentálne cca. 525€ a zahŕňa lyžovačku vo všetkých strediskách uvedených nižšie, čo nie je vôbec zlá cena.
 
Existujú však určité obmedzenia. Tým hlavným je limit na počet stredísk prelyžovaných za deň. Pre strediská v USA je možné lyžovať max. v 1 stredisku za deň, v Európe v max. 2. Ďalším problémom je, že účastník bude musieť sám oddokladovať, že v strediskách naozaj bol. Oficiálne pravidlá ešte nie sú zverejnené, ale pravdepodobne v nich bude presný postup ako na to.
 
Ktoré strediská sú zapojené do preteku?
USA: Vail, Beaver Creek, Breckenridge, Keystone, Arapahoe Basin a Eldora Colorado, Canyons Park City Utah, Heavenly, Northstar a Kirkwood pri Lake Tahoe, Afton Alps Minnesota, Mt. Brighton Michigan
 
Švajčiarsko: Verbier 
 
Rakúsko: Arlberg  – St. Anton, Lech, Zürs, St. Christoph a Stuben
 
Francúzsko: Les 3 Vallées – Courchevel, La Tania, Méribel, Brides-les-Bains, Les Menuires, Saint Martin de Belleville, Val Thorens and Orelle.
 
Máte na to čas a rozpočet? Lebo lyžovať do konca života zadarmo znie ako celkom lákavá ponuka.