Park Snow Donovaly - Novinky v sezóne 2012/2013

Pridané dňa 9.10.2012 - Autor: SKI INFO.SK

Park Snow Donovaly

Park Snow Donovaly

Hneď na úvod jedna z najlákavejších noviniek. V spolupráci s neďalekým lyžiarskym strediskom Ružomberok – Malinô Brdo sme pre všetkých pobytových hostí pripravili zaujímavú možnosť vyskúšať popri donovalských svahoch aj tie ružomberské. Všetky lyžiarske lístky, ktoré si zakúpite na min. 2 dni od sezóny 2011/2012 môžete využívať na lyžovačku aj na 12 km zjazdoviek rôznej náročnosti v stredisku vzdialenom od Donovál len 28 km. Takže okrem 2 lanoviek a 14 vlekov na Donovaloch  môžete využívať ďalšie 2 lanovky a 7 vlekov v Ružomberku na ten istý skipas.

Túto ponuku môžu využívať aj držitelia našich sezónnych skipasov, nakoľko v oboch strediskách bude platný aj sezónny skipas, ktorý na rozdiel od sezónneho skipasu SLOVAKIA SUPER SKIPAS bude platný aj na večernú lyžovačku v našom stredisku PARK SNOW Donovaly.

Park Snow Donovaly Funpark

Park Snow Donovaly Funpark

Detský Funpark
Detský FUNPARK na Donovaloch sa nachádza v časti Mistríky, v najvhodnejšej lokalite pre výučbu lyžovania - a to priamo medzi dvomi lyžiarskymi svahmi Nová hoľa a Záhradište. K 2500 m2 pôvodnej plochy FUN PARK-u Patty Ski pribudlo v decembri 2011 nových skoro 10 000 m2 čím sa zaraďuje spolu s vybavením do popredia detských parkov a je druhým najväčším svojho druhu v Európe.

Vo FUN PARKU je k dispozícii 9 posuvných pásov, pomocou ktorých sa deti naučia lyžovať oveľa ľahšie, bez strachu a hlavne zažijú pri tom veľa zábavy. Vo FUN PARKu nechýba ani karusel - kolotoč poháňaný motorom, ktorý je veľkým pomocníkom pri lyžiarskej výučbe. Deti sa učia lyžovať v lyžiarskej škôlke už od 3 rokov a práve pre deti, ktoré začínajú sú posuvné pásy najväčším pomocníkom.

Každý deň o 12.00 pozývame všetky deti aj dospelých na jedinečnú "Show na snehu" s množstvom hier a zábavy a nezabudnuteľnú jazdu v snežnom vláčiku. Tešia sa na vás naši maskoti Dodo, Lulu, Brumík a myšiaci PARK SNOW. Všetky deti z Brumíkovej škôlky získavajú pekný darček!

Mobilné aplikácie pre iPhone a Android

Pred 2 rokmi sme ako jedno z prvých slovenských lyžiarskych stredísk poskytli všetkým majiteľom smartphonov s operačnými systémami iOS a Android bezplatne si stiahnuť do svojich mobilných telefónov aplikáciu, ktorá poskytuje prehľadne usporiadané základné dáta zo strediska PARK SNOW Donovaly.

Po čase si aplikácia vyžiadala aktualizáciu, ktorá bude uvoľnená do AppStoru pre operačný systém iOS a Google Play pre Android v novembri 2012.

Prečítajte si aj:
Jasná: Chopok Sever a Chopok Juh - Novinky v sezóne 2012/2013
Prepojenie Chopku sa stáva realitou
Funitel uniesol 22 ton a nová lanovka aj z Juhu
Ski Bachledova, Snowparadise Veľká Rača - Novinky v sezóne 2012/2013